Over VastgoedBS

Vastgoed Business School biedt een breed palet aan opleidingen en cursussen voor professionals in de vastgoedsector. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau worden verschillende aspecten van het vakgebied behandeld: de klant, huisvestingskwaliteit, technische kwaliteit, financiële aspecten, juridische aspecten en marktontwikkelingen. Voor vastgoedprofessionals, werkende bij gemeenten, woningcorporaties of woningsector, in de zorg of het onderwijs, bieden wij diverse cursussen aan specifiek toegesneden op de betreffende sector.

De cursussen volgt u bij ons in kleine groepen, in de meeste gevallen 8 tot 12 deelnemers. Wij zien deze aantallen als ideaal om iedereen persoonlijke aandacht te geven en ook de ruimte te bieden om eigen praktijkervaringen en -problemen voor te leggen aan onze ervaren docenten.

Wilt u flexibiliteit tijdens uw opleiding? Wij bieden veel flexibele cursussen waarbij u bij zelf uw studietempo bepaalt. Deze opleidingen bestaan uit een gedeelte zelfstudie met daarnaast enkele praktijkdagen die u volgt wanneer het uzelf uitkomt.

Vastgoed Business School biedt ook volledige post-hbo-opleidingen aan. U krijgt gedurende een jaar klassikaal les tezamen met mede-vastgoedprofessionals. Als u de opleiding voldoende afrondt, krijgt u een door CPION geacrrediteerd post-hbo-diploma.

 

Incompany
Wilt u met meer mensen in uw organisatie een opleiding, cursus of training volgen? Wij bieden al onze cursussen en opleidingen ook incompany aan. Bel ons op 088-0910000 of mail uw verzoek naar info@vastgoedbs.nl