Praktijkdagen Conditiemeting NEN 2767

In aanvulling op onze cursus Conditiemeting NEN 2767 en MJOP bieden wij twee praktijkdagen aan voor cursisten in het veld extra willen oefenen onder professionele begeleiding. We bieden een praktijkdag installaties en een praktijkdag bouwkunde.

Deze dagen zijn zowel los als samen te volgen. U dient vóórdat u aan deze praktijkdagen begint voldoende theoretische kennis van de NEN 2767 te hebben. Volg daarom eerst onze cursus Conditiemeting NEN 2767 en MJOP.

(Wilt u slechts een van de twee praktijkdagen volgen, drukt u dan bij de betreffende module onderaan de module-info die u wilt volgen: 'Schrijf je in voor deze losse module >>' en dan op de oranje inschrijfbutton op de pagina van die module)

Heeft u de cursus Conditiemeting NEN 2767 en MJOP bij ons gevolgd? Dan krijgt u voor beide praktijkdagen € 100,- korting.

Modules binnen de opleiding

Ga een dag installatiekundig conditiemeten onder professionele begeleiding van onze docent

Niveau Mbo+
Vakgebied Vastgoedbeheer
Onderwerp Technisch
Beleidsniveau Operationeel
Duur 1 dag
Losse prijs €395,- excl. BTW
Schrijf je in voor deze losse module >>

Ga een dag bouwkundig conditiemeten onder professionele begeleiding van onze docent

Niveau Mbo+
Vakgebied Vastgoedbeheer
Onderwerp Technisch
Beleidsniveau Operationeel
Duur 1 dag
Losse prijs €395,- excl. BTW
Schrijf je in voor deze losse module >>

Docenten

Nick van Steeden

Vastgoedadviseur, PVM

Nick is zowel afgestudeerd jurist als bouwkundig ingenieur. Bovendien is hij gediplomeerd RgdBOEI®-inspecteur en Integraal Adviseur Vastgoed (IAV) en adviseert opdrachtgevers inzake de exploitatie van hun vastgoed, met name inzake assetmanagement- en risicomanagementvraagstukken. Ook voert hij regelmatig gebouwinspecties uit en verzorgt hij diverse cursussen.

Marc Heijmans

Directeur & Senior Adviseur, PVM

Marc is een van de directieleden bij PVM, een ingenieurs- en organisatiesadviesbureau dat zich richt op de gebruikers van vastgoed met het oog op hun tevredenheid en wensen. De specialiteiten van Marc zijn: strategie & beleid, assetmanagement, risicomanagement, auditing, business cases en het geven van opleidingen.

Op de hoogte blijven over het vakgebied?

Wij vatten het vastgoednieuws uit diverse media voor u samen en signaleren de belangrijkste vastgoedtrends. Schrijf u in onze nieuwsbrief: